Sivut

3. helmikuuta 2013

Sunnuntai

Eilen meillä oli kylässä miehen kummipoika vanhempineen ja pojalle kaivettiin ajankuluksi kaapista piirustustarvikkeet. Myös eräs karvakorva päätti ottaa lähempää tuntumaa puuväreihin meidän ollessa saunassa..

Johtolanka nro 1
Johtolanka nro 2
Syyllinen taisi löytyä..
Tänään armas karvahanurimme ilahdutti minua aamulenkillä pyöräyttämällä ilmoille vihreitä ja keltaisia papanoita, joten syyllisyys taitaa olla vahvistettu. :D

Lähdimme Sirun kanssa puolenpäivän maissa lenkille mutta päädyimme lopulta koirapuistoon, jossa sattui olemaan myös toinen suurinpiirtein saman ikäinen trikkisheltti Hilla. Pennut sai kunnon juoksuleikit aikaiseksi, alla vähän kuvasaldoa:

 


3 kommenttia:

  1. Meillä kans Ava päätti yks päivä järsiä yhtä tyttöjen puuväriä ja syyllisyys oli helppo todeta kun hampaat oli vaaleanpunaiset :D Sirihän keksi näitä ylläreitä nuorempana: http://cardiwes.blogspot.fi/2011/09/argh-koiranomistajan-ihanaa-arkea.html :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirat osaa kyllä järjestää ihania ylläreitä ihmisilleen! Onneks meillä on vielä toistaiseksi *kop kop* pöydän ja tuolien jalat säästyneet pieniltä hampailta. Miks mä en muista, että Sara olis aikanaan tuhonnut mitään vai onko se niin, että aika kultaa muistot? Kyllä sekin osas järjestää meille ohjelmaa mm. pissaamalla sänkyyn ja portaiden yläpäähän niin, että pissa valui portaiden alta kulkevan niskaan (:D) mutta se riiviö (muistaakseni) ei saanut päähänsä tuhota mitään!

      Poista