Sivut

26. helmikuuta 2013

Ulkoilua


Mulla oli tänään vapaapäivä töistä ja ulkona oli nätti ilma, joten lähdettiin Sirun kanssa sen kunniaksi ulkoilemaan pariksi tunniksi. Siru nautti kun pääsi juoksentelemaan vapaana pelloilla ja lumihangessa se hyppeli kun pieni aropupu. Valitettavasti kamera sattuu aina tuollaisina hetkinä olemaan syvällä laukussa, eikä niistä ikinä saa todistusaineistoa! Sain kuitenkin napsittua neidistä aika hyvän sivuprofiilikuvan, josta näkee rakennetta paremmin. Viime viikolla yritin mittailla neidin säkäkorkeutta ja se on tällä hetkellä noin 35-35,5cm. Vaakaa meillä ei ole mutta epäilisin painoksi noin 6kg.Viime viikolla Siru joutui olemaan yhtenä päivänä vähän pidempään yksin kotona ja saimme kotiuduttuamme ihailla neidin taidetta, jota hän oli toteuttanut tutulta lainaamiini kirjoihin (yhteensä 5 kpl)... Onneksi hampaat olivat päässeet kiinni vain yhteen kirjan päätyyn kunnolla ja toisesta oli ilmeisesti Sirun mielestä epämieleisen kirjailijan nimi irroitettu. Koomisinta tässä tilanteessa oli se, että pahemmin pureskellun kirjan nimi oli Koiraongelmia ja ongelmakoiria. :D Sain kirjan omaksi eli jos ongelmia tulee jatkossakin niin on ainakin kirjallisuutta, josta voi etsiä ratkaisuja niihin. Oikeasti tuo kirja on tosi mielenkiintoinen kun siinä on mm. selitetty koirien fysiologiaa, oppimista, perinnöllisyyden ja ympäristön vaikutusta luonteeseen sekä annettu ihan käytännön vinkkejä ongelmatilanteisiin.


Ainiin! Ilmoitin meidät Sirun kanssa Turun shelttikerhon järjestämälle kahden kerran pituiselle agilitykurssille. Osallistujat jaetaan kuulemma osaamistason mukaan omiin ryhmiinsä ja ohjaaja suunnittelee treenit niin, että ne sopivat myös nuoremmalle koiralle. Nyt vaan odottelemaan kurssin alkua niin päästään katsomaan, mitä tykätään kyseistä lajista. :)

Loppuun vielä muutama kuva kun löysin kamerastani neulansilmä-efektin:3 kommenttia:

 1. Hihiii! :) Voi Sirua! <3 Sofi myös kerran jyrsi kirjaa - se oli vielä kirjastosta lainattu. Nyt tytöllä on ilmeisesti ollut useamman päivän projektina yhden seinänkulman jyrsiminen aina kun on joutunut olemaan yksin kotona.

  VastaaPoista
 2. Hyvin käytetty kirja. Koiralta. :D
  t.Hanna

  VastaaPoista
 3. Ois pitäny vastata, että siru vaan käytti sen kirjan hyvin yksinään

  VastaaPoista