Sivut

31. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Heips, olemme vielä hengissä! :) Viime viikko meni aikalailla sängyn pohjalla kipeänä makoillessa ja Siru toimitti sekä seuraneidin että kyljenlämmittimen virkaa ja huolehti, että raikasta ilmaakin pääsi haukkaamaan säännöllisin väliajoin. Nyt tällä viikolla ollaan oltu paremmilla voimilla liikenteessä ja ilmatkin ovat olleet sen kunniaksi mahtavat: loskaa, vesisadetta ja räntää, ihanaa! Onneksi Sirun menoa loska tai räntäsade eivät ole haitanneet vaan ulkona on paineltu vauhdilla eteenpäin ja loikittu "räntähiutaleiden" perässä lumihangessa.


Aloitettiin muutama viikko sitten rally-tokon alkeiskurssi ja ollaan tykätty siitä hirmu paljon. Muiden viiden osallistujan ikähaitari on noin parivuotiaasta kymmenenvuotiaaseen eli Siru on aika paljon muita nuorempi. Ekalla kerralla pelotti vähän miten me pärjätään kun muut koirat vaikuttivat niin tottelevaisilta ja rauhallisilta mutta yllättävän hyvin meillä on mennyt. Siru ottaa tosi hyvin kontaktia ja perusasento seuraamisineen sujuvat hyvin, eli uusina juttuina ovat tähän mennessä tulleet lähinnä suoraan liikkeestä makuullemeno, eteentulo ja kiertäminen (sekä koiran että ihmisen) mutta niidenkin kanssa riittää treenaamista. Viime viikolla kun oltiin lähdössä kurssin jälkeen kotiin, yksi osallistujista kehui Sirun keskittymiskykyä! Myös kurssin vetäjältä on tullut kehuja "pikkusheltille". :)

Ensi keskiviikkona on rally-tokon viimeinen kerta ja kurssin vetäjältä tuli jo viestiä koko ryhmälle jatkokurssista, joka alkaisi parin viikon päästä. Täytyy vähän miettiä vielä asiaa, sillä työvuorot on jo tehty töihin kurssin kolmelle ekalle viikolle ja pelkään, että Sirun ekat juoksut alkavat huonoimmassa tapauksessa juuri kesken kurssin. :/

Pst. Sirun blogia on katseltu jo yli 2000 kertaa!
2 kommenttia:

  1. Siru on niiiiiiiin kaunis ja äitinsä näköinen, että mä melkein pillitän täällä taas kun katson näitä kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siru kiittää kehuista! On tuossa neidissä kyllä niin paljon samaa näköä äitinsä kanssa. :)

      Poista