Sivut

14. helmikuuta 2013

Siru 7kk

Sirulle tuli tänään ystävänpäivänä 7 kuukautta täyteen. Miten nopeasti aika kulkeekaan?

Toivoin optimistina, että ilma olisi ollut nätti ja aurinkoinen, jotta olisin saanut ulkona otettua nätit 7kk kuvat mutta turhaan. Nyt siellä ripottelee räntää, joten kuvaaminen jäi tällä kertaa ulkotiloissa väliin ja pentu itse päätti siirtyä päikkäreille kesken sisäkuvien ottamisen.. Yritetään kuvien ottamista uudestaan siis viikonloppuna ja pidetään peukkuja nätimmille ilmoille. :)
Siru toivottaa kaikille kivoille koirakavereille hyvää ystävänpäivää ja kehottaa antamaan hirmuisesti pusuja myös niille hihnan toisessa päässä roikkuville kaksijalkaisille otuksille!

6 kommenttia:

 1. Hurjan paljon onnea Sirulle! Toisesta on tullut niiiin kaunis :)
  Niin ne vaan kasvaa, vastahan me odoteltiin jännittyneinä pennunhakureissujamme ja kohta meidän pennut ei oo enää edes pentuja! Ootteko muuten suunnitelleet näyttelyihin menoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siru kiittää! :)

   No niimpä, vastahan pentu kotiutui meille ja nyt se on jo noin iso rontti! Toisaalta olis ollut kiva, jos se pikkupentuaika olis jatkunut pidempään mut oikeastaan tykkään enemmän tästä vaiheesta kun pentu on jo sisäsiisti ja sen kanssa voi jo harrastaa vähän jotain. Meidän eka koitos tulee olemaan erkkari huhtikuussa, vähän jänskättää jo!

   Poista
 2. Myöhästyneet ystävänpäiväonnittelut myös Tuiskulta - ja karvaiset synttärionnittelut :) t. T, H& A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siru kiittää ja lähettää paljon märkiä pusuja Tuiskulle! :)

   Poista
 3. Suloinen <3 Kuvia katsoessa tuntui ihan kuin Sofi olisi niissä, niin paljon samaa näköä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirussa ja Sofissa on kyllä tosi paljon samaa näköä ja kuvista päätellen tosi paljon myös samantyylisiä eleitä. Erkkarissa pennut pääseekin ilmeisesti treffaamaan, sitä odotellessa! :)

   Poista