Sivut

3. huhtikuuta 2013

Ulkoleikkejä

Viime aikoina kirjoittaminen tänne on vähän jäänyt omien kiireideni takia mutta yritän kovasti petrata jälleen blogin suhteen. Yritän tästä lähin laittaa tänne vähintään kuvapostauksia, jotta blogi ei hiljenisi täysin, vaikkei aina kirjoitettavaa keksisi.


Muutama viikko sitten lähdettiin koko porukalla tuohon viereiselle pellolle heittelemään lelua Sirulle ja pääsin napsimaan kuvia. Siru on ihan hulluna tuohon kuvissakin näkyvään narupelloleluun, jota jaksais noutaa vaikka puoli päivää.
Sirun juoksut eivät ole vieläkään alkaneet.. Voin kertoa, että ne alkavat hyvin todennäköisesti juuri näyttelyviikonlopun aikoihin. Katsotaan miten käy!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin odotellaan juoksuja, toivotaan et ne tulis ennen kesää ettei treenit mee pilalle sen takia :D Näyttelyissähän juoksut ei onneks haittaa mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmittaa vaan, jos ne juoksut on päällä just näyttelyn aikaan kun paikalla on paljon koiria ja täytyis sit olla vähän syrjässä, ettei urokset häiriintyis tuon tuoksuista. :/ Oon tarkoituksella nyt parin kuukauden ajan pitänyt taukoa kursseille osallistumisesta, jos ne juoksut vaikka olis alkaneet samoihin aikoihin kuin äidillään eli näillä paikkeilla..

      Poista