Sivut

22. huhtikuuta 2013

Shelttien erikoisnäyttely Nurmijärvellä

Lauantaina järjestettiin kauan odotettu shelttien erkkari Nurmijärvellä. Stressasin perjantai-iltana vaatteista lähtien kaikesta mahdollisesta. Autossa ajellessani kertailin vielä, että kaikki olisi varmasti mukana ja muistinkin, että tottakai namit jäivät eteisen pöydälle.. Onneksi matkan varrella oleva Riihimäen ABC pelasti ja sain namit ostettua!

Kisapaikalle päästessämme aikaa oli vielä reilusti ja löysin turkulaisten tuttujeni vierestä hyvän paikan, johon sain parkkeerata tavaramme ja aloittaa Sirun viimehetken puunaamisen ennen kehän alkua. Selasin myös pikaisesti näyttelyluettelon läpi ja totesin tutulleni, että harmi kun Sirun sisko ei päässyt tulemaan ja kehään jonottaessa yllätys olikin suuri kun edessäni seisova tyttö kysäisi, onko koirani Siru vai Sofi ja kertoi, että hänen koiransa on Sirun sisko Lilo. Täytyisi vissiin lukea ne näyttelyluettelon nimet vähän tarkemmin!

Kehässä meillä meni ihan hyvin. Pöydällä Siru hieman väisti tuomarin tutkiessa hampaita ja kehä saatiin kiertää kahdesti kun ensimmäisellä kierroksella oli kuulemma liian nopea vauhti. Tuomio oli seuraavanlainen:

JUN-EH

"Good breed type and size. Head is balanced. Flat skull and good stop. Eye dark but round. Full dentition. Steep upperarm and shoulder. Needs more depth of chest. Good topline. Correct slope over the croup. Would prefer a longer tail. Static movement."

 Barbara Thornley, UK

Olen ihan tyytyväinen tulokseen vaikka tietenkin aina toivoisi, että olisi mennyt paremmin. Tämä oli kuitenkin meidän ensimmäinen näyttelymme eli olemme yhtä kokemusta rikkaampia, eikä EH ole todellakaan mikään huono arvio. :) Myös Sirun sisko Lilo sai EH:n kuten myös Sirun äiti Siri.

Kehän jälkeen menimme moikkaamaan Sirun äitiä Siriä. Katsokaa nyt miten samannäköisiä tytöt ovat:


Äidin moikkaamisen jälkeen käytiin mentiin Sirun ja Lilon kanssa läheisen metsän reunalle juoksuttamaan koiria.










Lilo on kyllä tosi kaunis. ♥ Ensi kerralla saadaan toivottavasti myös Sofi mukaan leikkeihin!

Muutamat sivuprofiilikuvat vielä Sirusta:


4 kommenttia:

  1. Mua niin harmittaa kun en päässy paikalle!! :( Hyvän arvostelun saitte kyllä ja hienostihan se meni ekaksi näyttelyksi :) Ihanat Lilo ja Siru :) Siri on tossa yhteiskuvassa vähän nyrpeän näköinen :D
    Tossa viimeisessä kuvassa Sirussa on hirveästi samaa näköä isänsä kanssa ja tuli heti mieleen se kuva mikä mulla oli Tomusta silloin kotisivuilla yhdistelmän kohdalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä ollut tosi kiva nähdä mut ens kerralla sitten! Sirun ja Sirin yhteiskuvien ottaminen oli vähän haastavaa kun kokoajan toinen katsoi poispäin kamerasta ja toi tais olla loppujen lopuks kaikkein paras kuva mut ei Siri kyllä ihan kamalan innoissaan ollut kun hänet laitettiin pöydälle jonkun typerän pennun kanssa. :D
      Mietin muuten kans, että tossa Sirun alimmassa seisotuskuvassa on jotain tuttua mutten keksinyt millään mistä se muistutti ja sehän oli juurikin mainitsemasi Tomun kuva!

      Poista
    2. Ihana postaus ja aivan iiiiihaaaaniiaaaa kuvia! <3 Mahtavaa, että Siru pääsi näkemään Siri-mammaa ja Lilo-siskoa! Harmittaa niiiiiiin, kun en itse päässyt mukaan!

      Poista
    3. Nauroin niin kun selasin noita Lilon ja Sirun kuvia, niiden joukossa oli valtavasti hölmöjä ilmeitä ja asentoja. Mutta tärkeintä oli, että pennuilla oli hauskaa! :) Ens kerralla pääsette tekin toivottavasti mukaan!

      Poista