Sivut

9. huhtikuuta 2013

Kevät tulee, vai oliko se talvi?


Lauantaina aamusta oli shelttikerhon agilitykurssin toinen ja viimeinen kerta. Harmittaa, että kurssi oli näin lyhyt, olisi nimittäin oltu mielellään useammankin kerran kyseisen ohjaajan vetämällä kurssilla ja olihan tuo kestoltaan melko pikainen pyrähdys agilityn maailmaan.


Treenailtiin tällä kertaa putki-, pussi- ja hyppyesteitä. Sirulla oli kamala vauhti päällä ja esimerkiksi keppejä täytyi käydä läpi useampaan otteeseen, jotta pentu malttoi pujotella kaikkien keppien läpi. Myöskään ensimmäisen esteen edessä odotteluun ei meinannut Sirun kärsivällisyys riittää vaan olisi ollut mahtavaa pyrähtää samantien juoksuun kun olin istuttanut sen ensimmäisen esteen eteen.. Ihan kurssikerran lopuksi käytiin vielä vähän läpi ohjaustekniikkaa silloin kun esteen jälkeen käännytään toiselle esteelle, joka sijaitsee ensimmäiseen esteeseen nähden takaoikealla. Muutaman erittäin epämääräisen "valssiaskelluksen" jälkeen liikkeestä tuli jo vähän sulavampi. Ohjaustreenin jälkeen ohjaaja tuli vielä juttelemaan ja suositteli, että meidän kannattaisi hänen mielestään jatkaa agilityn parissa kun Siru on niin innostunut asiasta. Selailinkin sunnuntaina Turun seudun agilityseurojen kurssitarjontaa ja ehkä mahdollisesti voisimme osallistua jollekin kurssille vielä tämän kevään aikana. :)



Lauantaina myöhemmin lähdettiin Sirpun kanssa ulkoilemaan ja päädyttiin taas läheiselle Koroistenniemelle. Tämän postauksenkuvat on otettu kyseiseltä reissulta. On se nätti pentu. :)




Lauantaina ilma oli täällä jo melko keväinen mutta sunnuntaina puolestaan.. talvi tuli takaisin.



Onneksi tuo pentu sentään rakastaa lunta ja talvea. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti