Sivut

7. huhtikuuta 2013

Siru täällä hei!

Heippa kaikki! Siru täällä kirjoittelee.

Mä ihmettelin mammalle, että jos tää kerta on mun oma blogi, joka kertoo nimenomaan mun seikkailuista niin miksen mä sais kirjoittaa tänne ite. Mamma totes, että kait se olis ihan reilua, joten täällä mä nyt oon.

Käytiin viikkoa ennen mun 8kk synttäreitä (eli noin kuukaus sitte) mamman kanssa kävelyllä Halisissa, jossa sijaitsee semmonen tosi kiva ulkoilureitti, jossa mamma antaa mun aina juosta vapaana. Tällä kertaa siellä oli tositosi paljon lunta ja mä olin ihan innoissani, koska rakastan lunta yli kaiken. Kirmailin siellä pusikoissa innoissani, kunnes yhtäkkiä säikähdin ja suorastaan hypähdin ilmaan, sillä pusikossa kiven päällä istuskeli kaksi ihmistä ja mä jäin vahtimaan niitä ja odottelemaan mammaa, että se kertois mulle mitä niiden kanssa pitäis tehdä. Mamma oli sitä mieltä, ettei niiden luokse tarvinut mennä siliteltäväksi, joten lähdettiin jatkamaan matkaa. Muita tyyppejä ei onneks nähty noin läheltä eli sain juoksennella rauhassa vapaana.


"Mamma kato mitä tuolla on!" mä huusin yhtäkkiä ja katselin autaukseen, jossa oleskeli joitain ihme otuksia, joilla oli tosi pitkät jalat ja ne pöris hassusti.


Mä kuulin, että ne oli heppoja. Semmosia samanlaisia, joita oon kuulemma nähnyt aiemmin jo mamman kummitytön pihallakin.
Kun mentiin eteenpäin, siellä oli vähän lisää lunta ja aika kivat maisemat. Mua itteäni kiinnosti juoksentelu ihanassa lumessa mutta mamma yritti ottaa jotain ihmeellisiä maisemakuvia. Siis mitä ne semmoset kuvat on, joissa mua ei näy ollenkaan?


Onneks mamma muisti mut kuitenkin taas siinä vaiheessa kun löysin aivan mielettömän siistin kepin!


Ton ulkoilureissun jälkeen mua väsytti ihan hirveesti illalla kotona ja sit kun mä yritin nukkua niin mamma vaan räpsi kuvia. Kiitti vaan!


Pari päivää ton ulkoilureissun jälkeen isomamma tuli käymään ja mä tykkäsin niin kamalasti pussailla sitä. Yritettiin vielä ottaa päikkäritkin yhdessä mut mun mielestä oli niin kiva kiehnätä vaan kainalossa!

Mut nyt meiän pitää kuulemma lähteä ulos! Moikka, pusuja kivoille koirapojille!

Siru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti