Sivut

17. syyskuuta 2012

Kuulumisia jälleen


Viime postauksesta onkin vierähtänyt tovi. Syynä hiljaisuuteen on ollut omistajan sairastaminen: viime viikon alun ohjelma koostui pääosin sängyssä tai telkkarin ääressä makaamisesta ja koiran kanssa ulkona jäätymisestä. Onneksi loppuviikkoa kohden olo parani, sillä miehen muutama kaveri tuli viettämään Turku-viikonloppua ja yöpyivät meillä. Tämän ansiosta Sirun sosiaalinen elämäkin on ollut aivan huipussaan ja hän onkin nauttinut monista leikittäjistä ja rapsuttajista.

Kirjoitin viime viikolla, että Siru oli aristellut kavereitamme ja heidän vilkasta poikaansa. Tiistai-iltana onnistuin jättämään itseni ja pennun kämpän ulkopuolelle ilman avaimia ja puhelinta miehen ollessa autoremontissa parinkymmenen kilometrin päässä. Koska en keksinyt muutakaan ratkaisua, lähdimme kävelemään parin kilometrin päähän (Siru osan matkaa sylissä) juuri näiden samaisten sunnuntaina meillä vierailleiden kavereiden luokse. Kun olimme heidän luonaan, ei Siru pelännyt heitä ollenkaan vaan nuuski innokkaasti paikkoja, kävi rapsuteltavana jokaisen luona vuorotellen ja nukahti lopulta. Jei! Ehkä pentu olikin vain väsynyt heidän sunnuntaisen vierailunsa aikana ja siksi vierasti heitä niin kovasti?

Käytiin yksi päivä kävelemässä läheisellä rautatiesillalla ja Sirua vähän jännitti. Alkukankeuden jälkeen kävely sillalla sujuikin yhtä hienosti kuin tukevalla maanpinnalla ja neiti uskalsi kurkkia mitä sillan alta ja sivulta löytyy. :)

Kirjoittelen taas lisää viimeistään huomenna!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti