Sivut

10. syyskuuta 2012

Kolmas päivä


Eilen juuri menin mainitsemaan siitä, miten rohkea Siru on tähän mennessä ollut. Eilen illalla kaveripariskunta, joilla on kaksivuotias vilkas poika, tuli käymään. Neiti kävi pikaisesti haistelemassa vieraita heidän sisään tullessaan mutta pyrki koko loppuajan välttelemään heitä kököttäen nurkassa tai pyrkien miehen tai minun jalkojen taakse piiloon. Meillä on käynyt pari muutakin kaveria katsomassa Sirua, mutta heitä Siru ei pelännyt ollenkaan.. En tiedä oliko pelon syynä kavereiden erittäin vilkas lapsi, joka puhui paikoitellen todella kovaan ääneen ja liikkui nopeasti paikasta toiseen vai liekö joku muu. Siru on kuitenkin tottunut lapsiin jo kasvattajan luona. No, täytyy vaan totuttaa pentua kyseisiin ihmisiin, sillä käymme toistemme luona viikoittain.


Muuten on mennyt ihan kivasti. Oon oppinut lukemaan vähitellen pennun eleistä, koska sen täytyis päästä ulkoilemaan ja tiedän, että pentu täytyy kantaa etenkin aamulla pihalle mennessä sylissä hissiin ja hissistä ulos, jotta se ei pissaa meidän talon käytävälle, kuten tässä eilen vahingossa tapahtui.. Onneksi kukaan naapuri ei huomannut kyseistä tapausta kun pyyhkäisin pissat heti pois taskusta löytyneellä nenäliinassa ja kävin vielä hakemassa kotoa kosteaa paperia, jolla pyyhkäisin lattian puhtaaksi. Vähän kyllä nolotti. :D Hissimatkustaminen sujuu hyvin ja portaiden kiipeämistä alan vähitellen tämän viikon aikana totuttaa muutama porras kerrallaan.

2 kommenttia:

 1. Suloinen Siru!
  Meilläkin pentu oli kasvattajalla tottunut lapsiin, mutta meidän pihan lapsia pelkää jonkun verran. Luulen, että se johtuu juuri siitä niitten kova äänisyydestä, innostuksesta ja siitä nopeasti "vipeltämisestä" mutta hiljaa hyvä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siru kiittää! :) Meidän ongelma ainakin kyseisen perheen ja pojan osalta ratkesikin jo parin päivän päästä kun avaimet kotiin unohdettuani menin heille odottelemaan mieheni kotiintuloa. Yllättäen Siru olikin heidän kaikkien paras kaveri ja nautiskeli vaan rapsutuksista. :D

   Poista