Sivut

24. syyskuuta 2012

10 viikkoa

Viikonloppu vanhempieni luona suijui kivasti Sirun osalta: neiti ei tälläkään kertaa jännittänyt ollenkaan uutta paikkaa vaan haisteli ensimmäisenä iltana meidän nukkumatilat kertaalleen ympäriinsä, jonka jälkeen leikit saivat jälleen alkaa. Tultiin perjantai-iltana mun töiden takia perille vanhempieni luokse vasta puolenyön maissa, joten muu perhe äitiäni lukuunottamatta oli jo nukkumassa.
Sirun ja vanhempieni 10-vuotiaan Sara-sheltin ensitapaaminen sujui yllättän hyvin. Saran osalta ensitapaaminen sujui melko ihmettelevissä tunnelmissa sen seuratessa ympäriinsä hyppelevää Sirua, joka yritti saada Saraa leikkimään kanssaan.

Lauantai oli jännä päivä pikkuneidille kun käytiin aamupäivällä kavereiden luona, joilla on 3-vuotias tyttö, kolme uroskoiraa ja kaksi kissaa, joista toinen on vielä pentu. 3-vuotias tyttö oli tosi innokas leikittämään Sirua, joka suhtautui hieman varautuneesti tytön lähestymisiin. Kissan kanssa leikit sujuivat alkukankeudesta huolimatta oikein nätisti ja nuorimman koirankin kanssa Siru pääsi touhuamaan. Vierailun jälkeen pentu otti muutaman tunnin lepoa, jotta jaksoi taas touhuta muutaman tunnin. Loppuilta meni aika pitkälti nukkuessa. Alla olevat kuvat on napsittu ennen iltaunia:Seisomiskuvista ei meinannut tulla mitään kun pennulla oli vähän liikaa energiaa. Se on kumma juttu kun neiti seisoo jo aika nätisti mutta lauantaina sen kuvaamisesta ei meinannut onnistua millään.

Näin meilläpäin punnitaan pentuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti