Sivut

12. tammikuuta 2013

Viime viikkoa
Katsokaa nyt miten iso meidän vaavi jo on! Korkeutta Sirulla on nykyään hieman vajaa 35cm, eikä neiti taida jenää juurikaan kasvaa. Viimeinen yläkulmuri irtosi alkuviikosta, joten korvien liimaukset voisi vähitellen irroittaa kokonaan ja pennun turkkikin alkaa jo vähitellen muistuttaa ulkonäöltään shelttiä.

Käytiin viime sunnuntaina läheisessä koirapuistossa leikkimässä muiden shelttien kanssa. Paikalla oli lähinnä eri ikäisiä pentuja ja koirat saivat oikein hyvät leikit aikaiseksi. Sirun "bestis" Lillikin oli puistossa ja tytöt pyörivät ison osan ajasta keskenään nahistellen.


Sunnuntaina meillä on edessä jännät paikat, sillä osallistutaan Turussa järjestettävään mätsäriin! Saa nähdä selvitäänkö tapahtumasta kunnialle ohitse vai unohtaako omistaja miten kehässä liikutaan.. Onneksi pentukurssin viimeisellä kerralla treenattiin näyttelykäyttäytymistä, joten on sentään vähän hajua siitä, miten kehässä käytännössä toimitaan. Näyttelyhihna tipahti postiluukusta pari päivää sitten ja ollaan sen kanssa vähäsen harjoiteltu.

Koirapuistoilukuvista kiitos Ronjalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti