Sivut

23. lokakuuta 2012

Viime viikon koontaa

Viime viikko hurahti vauhdilla ohi työkiireiden takia ja vaikka pennun kanssa touhuttiin vapaa-aikana paljonkin, ei kamera muistunut kuin pari kertaa mukaan.

13vko rakennekuvaa, häntä tosin on hassusti!


Mikä tuolla menee?

Hui, lintuja!

Viikko sitten tiistaina käytiin aamupäivällä (jolloin myös ylläolevat kuvat on otettu) tutustumassa ensimmäistä kertaa koirapuistoon. Oltiin siihen aikaan ainoat kävijät, joka oli sinänsä onni, koska Siru sai rauhassa haistella aitauksen läpi. Myöhemmin illalla mentiin uudestaan käymään koirapuistossa kun paikalla oli porukkaa. Aluksi Siru hiukan aristeli muita koiria, koska koko porukka tuli kerralla moikkaamaan pentua mutta vähitellen neiti uskalsi jo leikkiä vähäsen muiden kanssa. :)Perjantaina Siru auttoi vähäsen siivoushommissa järjestelemällä kenkäkaapin ja lajittelemalla pyykit oikeisiin kasoihin.

Pöppis

Viikonloppuna Turussa oli kansainvälinen koiranäyttely ja olin ensimmäistä kertaa elämässäni katsomassa koiranäyttelyssä, jos elokuista mätsäriä ei lasketa. Sirun kasvattaja Heidi osallistui näyttelyyn Sirun mummon Pöppiksen kanssa ja lähdin seuraksi mukaan kyselemään ja katsomaan miten näyttelyssä toimitaan. Näyttelyn jälkeen Heidi käväisi vielä moikkaamassa Sirua ja napsi neidistä muutamat kuvat. Toivottavasti niistä löytyisi edes jokunen onnistunut kuva, neiti kun oli melko levoton kuvaushetkellä! :DNyt Siru toivottelee kaikille hyvät yöt!

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva Pöppiksestä, saanko käyttää? :) Koitan kattoo ehtiessäni niitä Sirun kuvia ja pistää blogiin jahka pääsen sen päivittämiseen asti, tänään kun vasta saatiin netti toimimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin lähettää sulle tuon kuvan sähköpostitse ilman tän blogin leimaa. Hyvä, että teillä toimii taas netti. :)

   Poista
 2. Haastetta :) http://sofintassut.blogspot.fi/2012/10/11-kysymysta-ja-vastausta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, vastailen tuohon vielä tämän viikon aikana. :)

   Poista