Sivut

14. lokakuuta 2012

Kaverin kanssa ulkoilua

Oltiin sovittu tälle päivälle uudet pentutreffit Tuiskun kanssa. Mahtavan ilman ansiosta pystyttiin olemaan ulkona ja pidettiin koiria vapaana meidän takapihalla. Tällä kertaa pentujen leikki sujui vähän paremmin kun Sirukin oli jo vähäsen isompi ja varmaan myös molemmille koirille neutraalimpi tila vaikutti kun ei oltu kummankaan kotona.

Tuisku on aivan mielettömän upean värinen, katsokaa nyt:


Alla kuvia pentujen leikeistä:
Byhyy, mun kamera on alkanut temppuilemaan ja luulen, että ongelma liittyy jotenkin kameran zoomiin (ja ulkoilmaan). Kamera nimittäin ilmoittaa häiriötilan zoomattuani, eikä meinaa sen jälkeen käynnistyä. Tietenkin tuo voi johtua myös ulkoilman kylmyydestä mutta aiempina vuosina vastaavaa ongelmaa ei ole esiintynyt. :/ Onneksi meillä on tuon superzoomin lisäksi myös pikkupokkari, mutta täytyy varmaan vähitellen alkaa selailla kameravaihtoehtoja..

Kurkkasin äsken, missä Siru on kun en ollut hetkeen nähnyt pentua. Pennun tunnelmat oli melko väsyneet:


2 kommenttia:

  1. Voi ihania pikkuisia! Koirat on nyt kuvissakin paljon "tasavertaisemman" näköisiä ja oloisia. Tuiskullakin oli lievä väsy kun päästiin kotiin, loppuilta meni kovin rauhallisissa merkeissä täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, vaikka pennuilla on edelleenkin kokoeroa niin Siru ei enää näyttänyt jäävän jalkoihin kuin edellisellä kerralla ja leikit sujui paremmin. :)

      Poista