Sivut

9. lokakuuta 2012

Rokotukset ja ulkoilua

Käytiin tänään heti aamusta eläinlääkärillä ottamassa rokotukset. Siru seisoi tosi nätisti pöydällä eläinlääkärin tarkastuksen ajan, eikä pentu tainnut edes huomata kun rokotus laitettiin niskaan. Rokotuksen jälkeen mentiin kävelylle viereiseen puistoon ja napsittiin muutamia kuvia.

Puistoilun jälkeen pyörähdettiin pikaisesti ostamassa torilta kasviksia, jonka jälkeen köröteltiin kotiin bussilla. Kaupungilla liikkuminen sujui Sirulta tällä kertaa jo paremmin kuin viimeksi eli päästiin liikkumaan melko sujuvasti eteenpäin muutamia pysähdyksiä lukuunottamatta (muiden koirien haukkuminen on hurrrrjan pelottavaa edelleen!) ja bussissa pentu nukkui sylissäni koko kotimatkan. :)




8 kommenttia:

  1. Voi kuinka nopeaa se kasvaa! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, vastahan me kuukausi(!) sitten haettiin Siru meille ja se oli silloin niiin pieni! Vaikka korkeutta ei ole tullut kuin viitisen senttiä lisää niin pentu näyttää jo tosi paljon isommalta. Yritän nyt napsia hirveesti kuvia, että olis paljon muistoja pentuajoilta. :)

      Poista
    2. Se kannattaa! Ja sitten vielä kannattaa tehdä niistä kuvista joku levy siltävaralta, että kone tilttaa ja suurinosa pentukuvista häviää sen siliän tien... -_____-

      Poista
    3. Mun tietokoneen ainakin pitäisi tehdä varmuuskopio automaattisesti ulkoiselle kovalevylle päivittäin mutta mistä näistä koskaan tietää.. :D Täytyy kyllä taas joku päivä polttaa vähän kuvia levylle, ettei ne vaan häviä.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Siru on kyllä ihan mahtava! Meidän ulkoilukuvat viime tiistailta ei muuten oikeen onnistuneet. :(

      Poista