Sivut

10. heinäkuuta 2013

Reissussa, osa 2

Reissun viimeisenä päivänä mentiin Sirun kanssa moikkaamaan mun kummityttöä. Sirun täytyi tottakai olla mukana ihan kaikessa: kummitytön pyöräillessä hölköteltiin pyörän perässä, keinuessa yritettiin pyöriä kokoajan jaloissa ja trampoliinille olisi myös ollut kiva päästä mukaan, mutta voitteko kuvitella - eräs ilkeä täti kielsi kyseisen touhun.



Pihapiirin kuitenkin ehkä suurin järkytys oli meitä seurannut kissa.


Kissaa kun tarpeeksi pitkään tuijotteli, suostui se hetkeksi katoamaan pusikkoon mutta palasi taas pian katselemaan meidän touhuja.




On kiva kun meidän lähipiirissä on useampia lapsia ja Siru on päässyt tottumaan pienempiin jo ihan pennusta pitäen. Pari viikkoa sitten meillä oli kylässä miehen yksivuotias kummityttö, jonka seurassa Siru oli todella varovainen, eikä se voinut ottaa tytön kädestä edes omaa leluaan (tytön äidin kädestä otti kyllä) ja seurasi kokoajan tarkkaavaisena vierestä mitä tyttö teki. Vanhempien lasten kanssa Siru puolestaan leikkii melko samalla tavalla kuin aikuistenkin kanssa.

Viime viikolla tein vähän jo alustavia päätöksiä terveystarkastusten suhteen ja meillä on 7.8. varattu aika silmä- ja polvitarkastukseen. Odottelen vielä, josko Turkuun olisi tulossa joukkotarkkia myös kyynäristä ja lonkista alkusyksyyn. Ilmoitin meidän myös agilityn alkeiskurssille, jonne pääsemisestä saadaan tietää vasta kolmisen viikkoa ennen kurssin alkua mut toivotaan parasta. :)

3 kommenttia:

  1. Voi Siru! <3 Ihana! Sofi oli aluksi tosi innokas noiden meidän kissojen kanssa, mutta nykyään ymmärtää jo varoa niitä, kun on huomannut, että kissoilla on reviirit hallussaan. :D

    Ihanaa, että Siru on tottunut myös lapsiin! Sofi ei ole päässyt kovin paljon olemaan lasten kanssa, niin se aina vähän aristelee. Oli kerran serkun tytöt kylässä täällä, niin meni kyllä kauan, että Sofi antoi silittää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siru ei oo hirveesti ollut tekemisissä kissojen kanssa, edellisen kerran ehkä joskus vuodenvaihteen paikkeilla niin toi oli ihan ymmällään, että mikä kumma toi tommonen eläin oikein on. Toisaalta hyvä, että on varovainen, eikä juokse nokka edellä kissan syliin.

      Poista
  2. Niinpä hyvä se vain on, että on hieman varovainen :)

    VastaaPoista