Sivut

10. kesäkuuta 2013

Viime aikojen kuulumisia

Meidän elämässä ei ole tapahtunut viime aikoina juuri mitään kummallista. Juoksut jatkuvat edelleen mutta nyt alkaa vähitellen näyttää siltä, että juoksut alkavat olla lopuillaan. Ollaan viime aikoina vähän edistytty juoksulenkkien suhteen ja Siru menee jo aika nätisti hihnassa koko matkan ajan.Ilmoitin meidät elokuun lopulla alkavaan rally-tokon alo-avo-kurssille. Suunnitelmissa olisi mahdollisesti myös agilityn alkeiskurssi, mikäli se vain sopii aikatauluun.Noista ylemmistä kuvista vähän.. Sirun yks "lempparileluista" tuntuu olevan tyhjä vessapaperin hylsy. Tyhjä hylsy on kiva napata suuhun niin, että hylsy on yläleuan ympärillä. Oon niin monet kerrat saanut nauraa tuolle tötterönokalle! :D

Tämän viikon loppupuolella lähdetään vanhempieni ja molempien koirien kanssa ajamaan kohti Pohjanmaata ja mummoloita. Pidetään peukkuja, että Sirun ensimmäinen pidempi matka menee kivasti!

2 kommenttia:

  1. Hihihii Sofilla on ihan samat intressit tuohon vessapaperin hylsyyn! Itse asiassa tälläkin hetkellä se leikkii tuossa sen kanssa. :D Mukavaa mummolareissua, eiköhän ne matkat hyvin suju! :)

    VastaaPoista