Sivut

25. syyskuuta 2013

Ulkoilua

Käytiin toissaviikonloppuna Sirun kanssa Tampereen keikalla hakemassa pari huonekalua ja moikkaamassa samalla kasvattaja Heidiä. Koirat pääsi touhottamaan keskenään ja nähtiin myös Sirun mummon Pöppiksen viimeisimmän pentueen ainokainen Koodi, joka oli aivan uskomattoman suloinen! Aww, voiko siitä olla vasta vuosi kun Siru oli samassa iässä ja kokoluokassa? Nykyään mulla on (toisinaan) niin fiksu "aikuinen" koira jo! Samalta reissulta mukaan tarttui pari kappaletta Sirun lempparileluja, joita Heidi tekee ja myy yrityksensä kautta.
Aloitettiin tämän viikon maanantaina agilityn alkeiskurssi ja oon niin iloinen ton mun ilopillerin puolesta! Siru teki tunnin aikana kaikki harjoitukset niin mielettömällä innolla, että oltiin koiralle oikeanlaisen toiminnan parissa. Illalla väsyttikin niin kamalasti, ettei raukka meinannut päästä sohvannurkasta ylös. ;)
4 kommenttia:

 1. Hienoa, että lelut kelpas :) En tiedä huomasitko jo, mutta teille on haaste: http://cardiwes.blogspot.fi/2013/09/koira-aiheesta-ohi-henkilokohtaisempi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, teen sen kun tää arki taas rauhoittuu. :)

   Poista
 2. Nättejä kuvia! :) Siru-neidin lelu jäi meille. :)

  T. Hanna ja Vinski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Sillä lelulla ei oo niin kiirettä, Sirulta löytyy muutama täältä kotoakin. ;) Täytyy tulla joku päivä hakemaan se.

   Poista